Anlık Bildirim

Microsoft yeni tarayıcısı için beta test kullanıcısı almaya başladı

Edge tarayıcısı ile istediği başarıyı yakalayamayan Microsoft kısa süre önce Chromium tabanlı yeni bir tarayıcı geliştireceğini açıklamıştı. Şirket beta test kullanıcılarını kabul etmeye başladı.
Microsoft, büyük umutlar bağladığı Edge tarayıcısı başarısız olunca yeni bir tarayıcı geliştirmeye başladığını duyurmuştu. Şirketin kullanıma sunacağı yeni tarayıcı açık kaynak kodlu Chromium'u temel alacak. Yazılım devi yeni projesi için beta test kullanıcısı almaya başladı.
Kayıt yaptıran kullanıcılar bizzat yeni tarayıcının geliştirme sürecine katkıda bulunacaklar. Ancak henüz önizleme sürümünün indirilemediğini belirtelim. Beta test programına katılanlar şimdilik sadece isimlerini liseye eklemiş olacaklar. Gelecek yıl yeni yeni Microsoft Edge’in önizleme sürümü yayınlandığında ise indirme şansına sahip olacaklar.

Yeni tarayıcı 2019'da çıkacak

Microsoft, yeni tarayıcının geliştirme sürecine büyük önem verdiğini daha önce belirtmişti. Dolayısı ile beta test kullanıcılarının bu geliştirme sürecine önemli ölçüde yardımcı olacaklarına inanıyor. Chromium tabanlı Microsoft Edge'in ne zaman yayınlanacağına dair bir tarih yok. Ancak önümüzdeki yıl içerisinde kullanıma sunulacağını biliyoruz.
Chromium Edge beta test programına kaydolmak istiyorsanız buraya tıklayarak ilgili sayfaya erişebilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12998 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft edge, Yazılım ve
3 etiket daha İnternet tarayıcı chromium
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim