Anlık Bildirim

Microsoft yeni Windows 10 güncellemesindeki hataları kabul etti

Yazılım devi Microsoft geçtiğimiz günlerde dağıttığı yeni Windows 10 güncellemesindeki hataları onayladı. Eğer güncellemeyi yapmadıysanız bir sonraki güncellemeyi beklemeniz tavsiye ediliyor.
Microsoft'un Windows 10 işletim sistemine yaptığı güncellemeler her zaman sorunsuz olmuyor. Daha önce de olduğu gibi gelen yeni güncellemenin sistemde sorun yarattığı birkaç gelişmeye şahit olmuştuk. Bunlardan sonuncusu ise Windows 10'un KB4512941 numaralı güncellemesinde gerçekleşti.

Daha önce de benzer sorunlar vardı

Microsoft, KB4512941 güncellemesinin yüklenmesinin ardından, kullanıcıların bir kısmının Windows Masaüstü Araması'nı kullanırken sonuç alamamaları ve SearchUI.exe'de yüksek CPU kullanımını görebileceklerini belirtiyor. Bu sorunun yalnızca Windows Masaüstü Arama özelliğindeki web'de arama yapma seçeneğinin devre dışı bırakıldığı aygıtlarda görüldüğü ifade edilmiş.
Ayrıca dikkat edilmesi gereken ilginç durum ise Windows masaüstü arama sorununa önceki güncelleştirmede bazı kullanıcılar tarafından da rastlanmış olması. Yani Microsoft'un bu sorunu şimdiye kadar düzeltilmiş olması gerekiyordu. Şirket az sayıda kullanıcının bu sorunla karşı karşıya kaldığını belirtmiş olsa da bu sistematik bir sorun gibi görünüyor. Eğer henüz KB4512941 güncellemesini yapmadıysanız beklemeniz ve yayınlanacak olan kararlı güncellemeyi yüklemeniz tavsiye ediliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6556 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, windows 10 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim