Anlık Bildirim

Microsoft yeni Surface Pro firmware güncellemelerini yayınladı

Gelecek ay Surface Pro 7'yi piyasaya sürmeye hazırlanan yazılım devi Microsoft, Surface Pro 5 ve Surface Pro 6 için yeni yazılım güncellemelerini yayınladığını duyurdu.
Microsoft, en son iki Surface Pro modeli için yeni ürün yazılımı (firmware) güncellemelerini yayınladı. Ancak değişiklik bu kez geçmişte olduğu kadar çok iyileştirme getirmedi.

Hemen yüklenmesi tavsiye ediliyor

Surface Pro güncelleme bölümünde yer alan bilgilere göre yeni yazılım güncellemeleri  Microsoft Surface Pro 5 ve Surface Pro 6 için yayınlandı. Cihazların bu güncellemeyi alabilmesi için en az Windows 10 Nisan 2018 Güncelleştirmesi'ni (sürüm 1803) çalıştırması gerekiyor. Sistem kararlılığının artırıldığı belirtilen güncelleme ile ilgili fazla bir detay verilmedi ve kullanıcıların en kısa sürede yüklemeleri tavsiye ediliyor.
Microsoft bu firmware güncellemesinin, çoğu kişinin geçen ay şikayet ettiği pil sorununu çözüp çözmediğini henüz onaylamış değil. Şirket bu arada 2 Ekim tarihinde tanıtımını yapacağı Surface Pro 7 ile ilgili son rötuşları yapıyor. Büyük yeniliklerle gelmesi beklenen cihazın tüm detaylarını ise tanıtım etkinliğinde öğrenebileceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim