Anlık Bildirim

Microsoft’un yeni Surface cihazları USB-C portuna sahip olmayabilir

Microsoft yarın yeni yeni Surface ürünlerini sergileyeceği bir etkinlik düzenleyecek. Yayınlanan yeni bir rapora Surface Laptop 2 ve Surface Pro 6'nın USB-C portuna sahip olmayacağını öne sürdü.
Microsoft sadece bir gün sonra yeni Surface ürünlerini tanıtacağı bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Şirketin duyuracağı ürünler arasında Surface Laptop 2 ve Surface Pro 6'nın da olduğu söyleniyor.
Söz konusu cihazların USB Type-C portu ile gelmesi bekleniyordu ancak yeni bir rapor bunun böyle olmayabileceğini gösteriyor. Surface Laptop 2 ve Surface Pro 6'nın USB Type-C bağlantı noktasına sahip olmayacağı ileri sürüldü.
WinFuture isimli internet sitesi bu ürünlerin ikisinin de USB Type-C portu içermediğini iddia eden bir haber yayınladı. Bu da Microsoft'un, kullanıcıların harici bir ekrana bağlanabileceği ve cihazlarını şarj edebileceği mini DisplayPort ve Surface Connector kombinasyonunu koruduğu anlamına geliyor.

Surface etkinliği 2 Ekim'de

Surface Laptop 2'nin internete sızan görselleri cihazın USB-C portuna sahip olmadığını ortaya koymuştu. Dolayısı ile bunu öğrenmek pek sürpriz olmadı. Raporda ayrıca Surface Laptop 2’nin başlangıç modelinin Intel Core i5 işlemci, 8 GB RAM ve 128 GB SSD ile geleceği yazıyor.
Surface Pro 6’nın başlangıç modeli ise Intel Core m3 işlemci ve 4 GB RAM'e sahip olacak. Microsoft, yeni Surface ürünlerini 2 Ekim tarihinde New York'ta gerçekleştireceği etkinlikte tanıtacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim