Anlık Bildirim

Microsoft'un katlanabilir cihazı 360 derece menteşe ve manyetik kapakla gelebilir

Teknoloji devi Microsoft'un uzun bir süredir katlanabilir bir cihaz üzerinde çalıştığı bilinen bir gerçek. Gelen haberlere göre Windows destekli bu cihazın su yüzüne çıkmasına az kaldı.
Microsoft'un uzun bir süredir haberlerimize konu olan katlanabilir cihazı Centaurus kod adı ile geliştiriliyor. Şirket geliştirdiği bu katlanabilir cihazla ilgili çok fazla sır vermemiş olsa da, sızan yeni bilgiler merakımızı az da olsa giderebilecek ölçülerde.

2 Ekim'de tanıtılabilir

Centaurus kod adlı bu katlanabilir cihazın iki ekranlı olacağı artık kesinlik kazanmış durumda. Buna ek olarak ortaya çıkan yeni Microsoft patentlerine göre cihaz manyetik bir kapağa ve 360 derece dönebilen menteşelere sahip olabilir. Bu menteşenin, cihazın kullanımını kolaylaştıracağı ve daha esnek bir cihaz olmasını sağlayacağı da sızan bilgiler arasında.
Microsoft'un Windows Core işletim sistemi üzerinde çalışacak olan Centaurus kod adlı bu cihazı 2 Ekim tarihindeki Surface etkinliğinde su yüzüne çıkarması bekleniyor. Cihazın teknik detayları ve fiyatlandırması ile ilgili şimilik bir detay yok. Konuyla ilgili sızıntılar oldukça sizlere bilgi vermeye devam edeceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim