Anlık Bildirim

Microsoft'un Chromium tabanlı Edge tarayıcısı, Windows 7 ve 8'e geliyor

Yazılım devi Microsoft'un bir süredir geliştirdiği Chromium tabanlı Edge tarayıcısının Windows 7 ve Windows 8 işletim sistemlerine de geleceği açıklandı. İşte konunun detayları.
Microsoft, Windows 7, Windows 8 ve Windows 8.1 için Chromium tabanlı Edge tarayıcısının önizleme sürümlerini yayınlayarak, şirketin eski işletim sistemlerini kullananların geliştirme sürecine katılmalarına izin verdi.

Pazar payları hâlâ yüksek

Microsoft, Chromium destekli Edge tarayıcısını , geçen ay macOS'a aktarmadan önce Nisan ayında Windows 10'da indirmeye hazır hale getirmişti. Bu noktada yeni tarayıcıyı neredeyse 10 yıllık bir işletim sistemi olan Windows 7'ye getirmek, yanlış yapılan bir hamle gibi görünebilir. Ancak gerçek şu ki, Windows 7’nin sonu gelmekle birlikte hala büyük bir pazar payı var. StatCounter'ın son verilerine göre yüzde 33.59 olarak açıklandı.
Redmond'lı teknoloji devi, mümkün olan en iyi tarama deneyimini oluşturmak için gerekli geri bildirimleri dikkate aldığını da belirtiyor. Birçok yönden Google'ın Chrome tarayıcısı ile benzerlik gösterecek olan yeni Edge tarayıcısının ne zaman tüm kullanıcılara sunulacağı ise şimdilik açıklanmış değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5528 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, tarayıcı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim