Anlık Bildirim

Microsoft'un Chromium Edge tarayıcısında, Internet Explorer yerleşik olarak gelecek

Microsoft'un bir süredir üzerinde çalıştığı Chromium tabanlı Edge tarayıcısı, içinde "IE Mode" adı altında yerleşik bir Internet Explorer tarayıcısını da barındıracak.
Microsoft, Chromium tabanlı yeni Edge tarayıcısı ile ilgili bazı bilgiler paylaştı. Bu bilgilerden en dikkat çekeni, şirketlerin Internet Explorer görüntü oluşturma motorunu kullanarak, eski siteleri doğrudan yeni Edge Chromium tarayıcısına yüklemelerini sağlayacak olan "IE Modu".

İşletmeler için tasarlandı

Internet Explorer'ı uzun bir süre önce kullanmayı bırakmış olsanız da, tarayıcı birçok işletme tarafından keni iç sitelerini yüklemek için hala gereklidir. Microsoft bu durumu avantaja çevirerek, işletmelerin bu gereksinimini ortadan kaldırmak için yeni Edge tarayıcısına Internet Explorer modunu eklediğini açıkladı.

Microsoft yöneticilerinden Joe Belfiore, bu modun sadece işletmeler için tasarlandığını belirterek bu durumun, işletmelerin Chrome ve Internet Explorer kullanmak yerine Chromium tabanlı Edge kullanmaları için büyük bir teşvik olacağına inandığını ifade ediyor. Şirketin ayrıca, kullanıcıların internet üzerinde izlenmelerinin önüne geçen bazı gizlilik iyileştirmeleri üzerinde de çalıştığı da sızan bilgiler arasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim