Anlık Bildirim

Microsoft önümüzdeki ay disksiz Xbox One S'i tanıtacak

Teknoloji devi Microsoft'un bir süredir Xbox One'ın disksiz bir versiyonunu piyasaya süreceği söyleniyordu. Gelen haberler Xbox One S olarak adlandırılan cihazın önümüzdeki ay çıkacağı yönünde.
Microsoft'tan gelen haberler disksiz Xbox One'ın tamamlanmak üzere olduğunu ve birkaç hafta içinde piyasaya sürülebileceğini gösteriyor. Kod adı Xbox Maverick olan cihaz ilk olarak Kasım ayında duyurulmuştu ve Xbox One S All-Digital Edition olarak piyasaya sürüleceği belirtiliyor.

100 dolar daha ucuz olabilir

Konuyla yakından takip eden kaynaklardan biri olan Windows Central'a göre cihazın ön siparişlerinin ise Nisan ortası veya Mayıs başı gibi açılması bekleniyor. Ayrıca Microsoft, disksiz Xbox One S'i eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek bir lansman etkinliğiyle tüm dünyaya tanıtmayı planlıyor.
Ürünün fiyat etiketiyle ilgili olarak şimdilik net bir bilgi yok ancak standart bir Xbox konsola göre 100 dolar daha ucuz olacağı da sızan bilgiler arasında. Disksiz bir Xbox için çeşitli görüşler hakim olsa da, dijitalleşen dünyada çalınan veya çizilen diskler için endişelenmeye gerek bırakmayacak bir ürün olması açısından olumlu karşılandığını söylemek mümkün. Oyunların fiziksel kopyalarını arşivde tutmayı seven kullanıcılar içinse pek yakın durulmayacak bir ürün olacağı da bir başka görüş.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
2 Kişi Okuyor (0 Üye, 2 Misafir) 2 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5901 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, xbox ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim