Anlık Bildirim

Microsoft, iMessage'ı Windows platformuna getirmek istiyor

Yazılım devi Microsoft'un iki önemli ismi, iMessage’ı Windows’a getirmek için Apple ile birlikte çalışmak istediklerini açıkladı. Ancak Apple'ın bu fikre çok sıcak bakmayabileceği düşünülüyor.
Apple, macOS ve iOS platformlarını birleştirmeyi planlamasa da şirket kullanıcılara her iki cihazdan da mesaj gönderip-alabilecekleri ve web gezintilerine kaldıkları yerden devam edebilecekleri bazı özellikler sunuyor. Tek dezavantajı bunların iOS ve macOS cihazlar arasında sınırlı olması.
Microsoft, bu özelliklerden bazılarını Windows'ta da görmek istiyor. The Verge isimli internet sitesine röportaj veren iki üst düzey Microsoft yetkilisi Joe Belfiore ve Shilpa Ranganathan, iMessage’ı Windows’a getirmek için Apple ile birlikte çalışmaya çok istekli olduklarını söylediler.

Apple sıcak bakmayabilir

Ancak Apple'ın kapalı ekosistemini üçüncü kişilere açma fikrine sıcak bakmadığını çok iyi biliyoruz. Dolayısıyla bunun gerçekleşmesi pek mümkün görünmüyor. Fakat şüphesiz ki kullanıcıların son derece hoşuna gidebilecek bir özellikten bahsediyoruz. Sonuç olarak Mac'i olmayan veya iş yerinde ya da okulda Windows PC kullanan çok sayıda iPhone kullanıcısı var.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim