Anlık Bildirim

Microsoft güncellemelerdeki ısrarından vazgeçiyor

Kullanıcıların Windows 10’dan en çok şikayetçi olduğu konu şüphesiz izinsiz yüklenen ve sistemde sorunlara yol açan güncellemeler. Görünüşe göre yazılım devi kullanıcılara kulak vermiş.
Microsoft güncellemelerdeki ısrarından vazgeçiyor Tam Boyutta Gör

Microsoft’un Windows 10’la birlikte değiştirdiği güncelleme politikası kullanıcılar tarafından oldukça sert bir şekilde eleştiriliyor. Firma aradan geçen yılların ardından nihayet şikayetleri dikkate aldı.

Windows 10’un bu yıl alacağı ilk büyük güncelleme olacak 1903 sürümü beraberinde görsel taraftan işlevsel tarafa bir çok yeniliği getirecek. Ancak Windows 10 kullanıcılarının en çok sevineceği özellik güncellemelerin yüklenip yüklenmeme kararının bundan böyle Windows’tan devralınıp sahibine teslim edilmesi olsa gerek.

Hali hazırda LTSB sürümü ve Pro dağıtımına has tutulan özellik güncellemeleri erteleme veya görmezden gelme seçeneği Mayıs 2019 versiyonuyla birlikte artık Windows 10 Home kullanıcılarına da sunulacak.
 
Microsoft güncellemelerdeki ısrarından vazgeçiyor
‘’Güncelleştirmeleri denetle’’ butonuna tıklandığında sadece kritik yamalar ve güvenlik güncelleştirmelerinin kontrol edilmesini sağlayacak değişiklik sayesinde deneyimlemek istemediğiniz yenilikleri 18 aya kadar erteleyebileceksiniz. Zaten bu süre zarfında Microsoft çoktan hataları düzeltmiş olur.

Bir çok kullanıcı 1809'u pas geçecek 

Örneğin azımsanmayacak bir kitle halen daha 1803 sürümünü kullanıyor ve sistemlerine güvenlik yamalarının yanı sıra hata düzeltmelerini de alıyor. Son olarak Mayıs 2019 güncellemesinin bu ay içerisinde indirmeye sunulması beklenirken, yeni sürüme geniş ölçekte geçiş mayıs ayını bulacak. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11024 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
windows 10 update, windows 10 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim