Anlık Bildirim

Microsoft, Xbox oyunlarını Nintendo Switch'e getirmeye hazırlanıyor

Microsoft ve Nintendo'nun dostluğu yeni projelerin de önünü açmaya başladı. Gelen haberlere göre Microsoft, Xbox oyunlarının birkaçı yakında Nintendo Switch'e gelebilir.
Çeşitli kaynaklara göre, Microsoft, Xbox oyunlarını Nintendo Switch'e getirme konusunda çalışmalara başlamış durumda. Forza Horizon 4 gibi popüler oyunların Microsoft'un xCloud oyun akış hizmetinde yayınlanması beklenirken, Nintendo Switch mağazasında da yayınlanabilir.

Daha fazla müşteri potansiyeli

Nintendo Switch platformunda yayınlanacak oyunlar arasında, Ori and the Blind Forest, Cuphead ve Gears 5'in de olduğu söyleniyor. Haberi ilk olarak Direct-Feed Games duyurmuş olsa da, bu kez onları doğrulayan başka kaynaklar da var. Hem Windows Central, hem de Game Informer aynı haberi birden fazla kaynaktan duyduklarını iddia ediyorlar.
Microsoft'un uzun süredir kendisini bir bulut-hizmet sağlayıcısına kaydırmaya çalıştığını inkar etmek mümkün değil ve CEO Satya Nadella, Phil Spencer'ı 2014 yılında oyun başkanlığına terfi ettirdiğinde bu fikir oyun bölümüne dahil edilmişti. Spencer ise önceki demeçlerinde en büyük hedeflerinden birinin, daha fazla müşteri potansiyeli elde etmek olduğunu açıklamıştı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim