Anlık Bildirim

Microsoft, Windows 10 güncellemelerinin kalitesine daha fazla önem verecek

Yazılım devi Microsoft bu yıl yayınladığı Windows 10 güncellemelerinin sorunlu çıkmasından büyük ders almış gibi görünüyor. Şirket aynı hataların bir daha yaşanmayacağına dair kullanıcılara söz verdi.
Microsoft bu yıl yayınladığı büyük Windows 10 güncellemelerinde ciddi fiyaskolara imza attı. Yazılım devi geçen ay kullanıma sunduğu Windows 10 Ekim 2018 Güncellemesi'ni, kullanıcıların kişisel verilerinin silinmesine neden olan bir hata içerdiği için geri çekmişti. Kısa süre önce ise "tüm hataları düzelttiğini" iddia ederek yeniden yayınladı.
Microsoft kaleme aldığı son blog yazısında, Windows 10 Ekim 2018 Güncellemesi'nde yer alan hatanın asla yaşanmaması gerektiğini kabul etti ve şirketin güncelleme kalitesini sağlamak adına daha dikkatli çalışacağını açıkladı. Redmond merkezli yazılım devi aynı hatayı kesinlikle ikinci kez tekrar etmeyeceklerini ve tüm ekibin güncellemelerin kalitesine daha fazla önem göstereceğini söyledi.

Güncellemenin otomatik olarak sunulmasını bekleyin

Öte yandan şirket Windows 10 Ekim 2018 Güncellemesi'ni dünya genelindeki tüm kullanıcılar için yeniden yayınladı. Şirket, veri kaybı sorunlarını kapsamlı bir şekilde araştırdıklarını ve bunların tümünü çözdüklerini iddia ediyor. Bununla birlikte Microsoft'un Windows 10 kullanıcılarına güncellemenin cihazlarına otomatik olarak sunulmasını beklemelerini önerdiğini de belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11313 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
windows 10, güncelleme ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim