Anlık Bildirim

Microsoft, Windows 10 Hesap Makinesi uygulamasına gelen yenilikleri duyurdu

Yazılım devi Microsoft, açık kaynaklı yaptığı Windows 10 Hesap Makinesi uygulamasına gelen yeni özellikleri duyurdu. Şirketin yakında kullanıma sunacağı yenilikler haberimizde.
Microsoft, bu yılın başlarında Windows 10 Hesap Makinesi uygulamasını açık kaynaklı yaptı ve kullanıcıları işletim sistemine dahil edilen bu önemli aracın geliştirilmesine katkıda bulunmaya davet etti. Gelen haberler ise bu gelişmenin ilk meyvelerini verdiği yönünde.

İki yeni özellik kazandı

Microsoft, Windows 10 Hesap Makinesi'ne gelen birkaç yeniliği kullanıcılarına duyurdu. Artık Hesap Makinesi uygulamasını çalıştırırsanız, pencereyi her zaman üstte tutabileceksiniz. Böylece ekranda çalışan diğer uygulamaların hesap makinesinin görünmesini engelleyemeyecek. Ek olarak, Hesap Makinesi uygulaması ana arayüzünde basit bir düğme ile başlatabileceğiniz bir mini mod alıyor.

Bu mini mod, uygulamanın arayüzünü küçültüyor ve yalnızca ekrandaki temel özellikleri koruyor. Bu sayede de birden fazla uygulamayla çalışıyorsanız, Hesap Makinesi'ni görmek daha kolay bir hale geliyor. Microsoft, Hesap Makinesi uygulamasının bu iki yeni özelliğinin tüm kullanıcılar için ne zaman kullanıma sunulacağı konusunda herhangi bir tarih vermedi. Ancak önümüzdeki haftalarda gelecek güncelleme ile tüm kullanıcılara dağıtılması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9707 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, windows 10 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim