Anlık Bildirim

Microsoft Translator, Windows 10 Mobile platformuna veda ediyor

Aralık ayında desteği sonlandırılacak olan Windows 10 Mobile platformuna bir veda daha eklendi. Microsoft yaptığı açıklama ile çeviri uygulaması Translator'un platformdan kaldırılacağını açıkladı.
Facebook, Messenger ve Instagram uygulamalarının bu ay Windows 10 Mobile platformuna veda edeceklerinin açıklanmasının ardından, Microsoft Translator uygulamasının da platformdan kaldırılacağı duyuruldu.

Diğer platformlarda devam edecek

Yazılım devi Microsoft'un yaptığı açıklamaya göre çeviri uygulaması Microsoft Translator, Microsoft Mağazası'ndan kaldırılacak, ancak şimdiye kadar uygulamayı yükleyen kullanıcılar hizmetten faydalanmaya devam edebilecekler. Metin çevirisi aktif olan uygulamanın, konuşma çeviri özelliğinin ise 15 Ekim 2019 tarihinden itibaren kullanılamayacağı ifade ediliyor.
Bu gelişmeye ek olarak Microsoft, Aralık 2019 tarihinden itibaren artık destek sunmayacağı Windows 10 Mobile işletim sistemi için geliştirilen uygulamaların, Android ve iOS kullanıcılarına sunulmaya devam edileceğini de belirtiyor. Microsoft Translator uygulamasının Windows 10 işletim sistemi için desteklenmeye devam edeceğini de söyleyelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3873 kez okundu.
12 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, uygulama ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim