Anlık Bildirim

Microsoft Excel, Play Store'da 1 milyar indirme sayısına ulaştı

Elektronik tablolama programları denildiğinde ilk aklımıza gelen isim olan Microsoft Excel'in mobil uygulaması Play Store'da 1 milyarlık indirme sayısını geride bıraktı.
Son yıllarda bilgisayarların yanı sıra akıllı telefonlar ve diğer mobil cihazlarda da yerlerini almaya başlayarak hayatın her alanında yardımımıza koşan Microsoft Office programlarından biri olan Excel, Android kanadında oldukça büyük bir başarı yakaladı. Elektronik tablolama programları denildiğinde ilk aklımıza gelen isim olan Excel, Play Store'da 1 milyarlık indirme sayısını geride bıraktı.
İş dünyasının vazgeçilmezlerinden olan Excel'in mobil uygulaması sayesinde hızlıca elektronik tablolar oluşturabiliyor, bulunduğunuz her yerde onları inceleyip düzenleyebiliyor ve başkalarıyla paylaşabiliyorsunuz. Ayrıca e-posta iletilerine eklenmiş çalışma kitaplarını da görüntüleyebiliyor ve düzenleyebiliyorsunuz. Kısacası muhasebe, denetim, finans veya diğer alanlardaki çalışmalarınızı herkesle birlikte, her yerden güvenle yürütebiliyorsunuz.
Excel, Samsung'un bazı akıllı telefon serilerinde önceden yüklenmiş olarak gelse de 1 milyar yine de küçümsenecek bir rakam değil. Zira bahsi geçen serilerde OneNote ve PowerPoint gibi pek çok Microsoft uygulaması da bulunuyor ancak bu uygulamalar henüz 1 milyar bandına ulaşabilmiş değiller.
Microsoft Excel, Play Store'da 1 milyar indirme sayısına ulaştı
 
Android kullanıcıları Microsoft Excel'i buradan, iOS kullanıcıları ise buradan indirebilirler. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim