Anlık Bildirim

Microsoft Edge'in iOS sürümüne 3D Touch desteği geldi

Yazılım devi Microsoft, mobil tarayıcısının iOS sürümüne 3D Touch desteği ekledi. Kullanıcılar artık uygulamada ekrana farklı basınçlar uygulayarak peek ve pop gibi özelliklerden faydalanabilecekler.
iPhone'unuzda Microsoft Edge tarayıcısını kullanıyorsanız uygulamanın son güncellemeyle 3D Touch desteği sunmaya başladığını öğrenmek ilginizi çekebilir. iPhone 6s modeliyle birlikte tanıtılan 3D Touch adlı özellik, ekrana dokunurken ne derece basınç uyguladığınızı algılayarak farklı seçenekler sunabiliyor.
Peki bu özellik uygulamada ne işe yarayacak diye merak edebilirsiniz. Kullanıcılar artık 3D Touch özelliğini kullanarak web site bağlantılarına hafifçe bastırarak içeriğin önizlemesini görebilecekleri (peek) gibi, daha fazla baskı uygulayarak bu içeriğin tamamını ekrana getirme (pop) imkanına sahip olacaklar.

Uygulama artık daha kararlı çalışıyor

Yeni güncelleme, Microsoft Edge'in iOS sürümüne bir takım değişikliklerin yanında daha hızlı uygulama başlatma süresi ve haber akışı için içerik bölgesi seçimi gibi iyileştirmeler de getiriyor. Uygulamayı henüz güncellemediyseniz indirmek için buraya tıklayarak iTunes App Store'a gidebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2573 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, iOS ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim