Anlık Bildirim

Microsoft Edge yakında iOS ve Android platformuna gelebilir

Yazılım devi Microsoft'un yeni nesil web tarayıcısı Edge, iOS ve Android yolunda. Şirketin Windows 10'a özel tarayıcısı yıl sonuna kadar çok platformlu hale gelebilir.
Microsoft'un Windows 10 için hazırladığı yeni internet tarayıcısı Microsoft Edge, yakında iOS ve Android için yayınlanabilir. Söylentilere göre yazılım devi Edge tarayıcısını bu yılın sonuna kadar çok platformlu hale getirecek. Ancak şu an için Microsoft'un, Edge'i Android ve iOS platformlarına taşıyacağına dair resmi bir açıklama gelmiş değil.
Artık iyice gözden düşmeye başlayan Internet Explorer'ın ardından sahneye çıkan Microsoft Edge, Windows kullanıcıları tarafından iyi karşılandı. Yazılım devi son bir yıldır Edge'in özelliklerini geliştirmeye ediyor. Kullanıcılar da şirketin tarayıcıyı iOS ve Android platformuna taşıma planının olup olmadığını merak etmeye başlamış durumda.
En son söylentilere göre Microsoft, Edge'i bu yılın sonuna kadar bahsi geçen mobil platformlara getirmeyi düşünüyor. Bu bilgiler ışığında web tarayıcısının iOS ve Android sürümlerinin çıkmasına üç ay kaldığını söyleyebiliriz. Ayrıca, iOS ve Android'deki Edge uygulamasına sayfa çevirisi ve web araması gibi tüm Bing servislerinin entegre edileceğini de belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3301 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft edge, web tarayıcı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim