Anlık Bildirim

Microsoft, Edge tarayıcısının iOS versiyonuna yeni özellikler ekledi

Microsoft internet tarayıcı rekabetinde masaüstü savaşını kaybetmiş olsa da mobil tarafı bırakmaya niyeti yok. Şirket Edge tarayıcısının iOS versiyonuna yeni özellikler eklemeye devam ediyor.
Microsoft'un masaüstü tarayıcı savaşında çoktan teslim olduğunu söyleyebiliriz. Ancak şirket Edge tarayıcısının hem Android hem de iOS versiyonlarını geliştirmeye devam ediyor. Şirket tarayıcının iOS versiyonuna yeni özellikler ekledi ve önizleme sürümünü piyasaya sürecek.

Microsoft mobil tarafta pes etmiyor

Edge'in iOS versiyonunun en son önizleme sürümü, uygulamadaki genel kullanıcı deneyimini iyileştirirken yeni özellikler de sunuyor. Microsoft'un açıkladığı üzere 42.10 sürüm numarasına ulaşan bu versiyon yeni bir "Yenile" düğmesi ile geliyor. Ana menüye eklenen bu düğme ile web sayfalarını yenilemek mümkün olacak ancak bunun ne gibi bir avantaj sağlayacağı ise şimdilik bilinmiyor.
Yeni güncelleme ile birlikte tarayıcının Ayarlar ekranına Microsoft Rewards hesap bilgileri de eklendi. Yenile düğmesi ile karşılaştırılnca bu gelişme biraz daha kullanışlı diyebiliriz. Her iki özellik de uygulamanın kararlı bir sürümü hazır olduğunda önümüzdeki haftalarda yayınlanacak. Öte yandan Microsoft'un yeni Chromium tabanlı internet tarayıcısını yetiştirmek için de çok çaba sarf ettiği gelen bilgiler arasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim