Anlık Bildirim

Microsoft Authenticator artık olağan dışı etkinliklerde kullanıcıları uyaracak

Yazılım devi Microsoft'un geliştirdiği Authenticator uygulaması artık güvenlik bildirimleri de gönderiyor. Hesabınızda yapılan olağan dışı etkinliklerden anında haberiniz olacak.
Microsoft'un hesaplarınızda güvenli bir şekilde oturum açmanızı sağlayan Authenticator uygulamasına yeni bir özellik eklendi. Yazılım devinden yapılan açıklamaya göre bundan böyle hesabınızda olağan dışı bir durum tespit edilirse size bildirim gönderilecek.

Hesabınıza müdahale edebileceksiniz

Microsoft blogunda yapılan açıklamalara göre kişisel Microsoft hesabınızda bir dizi hassas işlem gerçekleştiğinde, Microsoft Authenticator size bir bildirim gönderecek. Dilerseniz yapılan etkinliği görüntüleyebilecek ve beklenmedik bir tehlike durumunda hesabınızı korumak için gerekli işlemleri yapabileceksiniz.
Hesabınızda şifre değişikliği, yeni bir telefon numarası veya e-posta eklenmesi, yeni bir cihazdan veya yerden giriş yapılması gibi sıra dışı eylemler tespit edildiğinde bu bildirim otomatik olarak gönderilecek. Microsoft Authenticator uygulamasının Android ve iOS versiyonlarının da olduğunu belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim