Anlık Bildirim

MIUI 11 benzersiz bir ara yüz ile gelecek

Geliştirme çalışmalarına başlanan MIUI 11 ara yüzü benzersiz bir tarz yaratmak istiyor. Bu benzersiz tarzın temelinde kullanıcı ihtiyaçlarına yönelik bir sistem yatıyor.

Xiaomi’yi dünyaya tanıtan akıllı telefon ara yüzü MIUI bu yıl 11. kez kullanıcıların karşısına çıkacak. Her yeni sürümde biraz daha kendisini geliştiren MIUI ara yüzü yeni nesilde benzersiz bir tarz sunacak.

MIUI 11 neler sunacak?

MIUI geliştirici konferansında konuşan ürün geliştirme şefi Liu Ming, MIUI 11 sürümünün çalışmalarına başladıklarını dile getirdi. Yakın zamanda kapalı sürecinin başlaması ve resmi tanıtımın yapılması bekleniyor.

MIUI ara yüzünün yaklaşık 8 yıldır piyasada olduğu ifade ediliyor. 402 geliştirme haftasına tekabül eden bu süreç içerisinde 300 milyondan fazla kullanıcıya ulaşıldı. Akıllı telefon pazarında en çok tercih edilen kullanıcı ara yüzlerinden birisi durumunda.

MIUI 10 ara yüzü ise hali hazırda 40 farklı Mi ve Redmi cihazına yüklenmiş durumda. Yeni nesil MIUI 11 ara yüzü ilk olarak Xiaomi Mi 9 amiral gemisinde kullanılacak ve sonrasında güncellemeler başlayacak.

Liu Ming yeni MIUI sürümünün yeni ve benzersiz bir ara yüz sunacağını ifade ediyor. Daha önceki açıklamalarda çok büyük tasarım değişiklik yapılmayacağı vurgulanmıştı. Bu bakımdan Ming’in kastının MIUI 11 sürümünde kullanıcının ihtiyaçlarına yönelik olarak geliştirmeler yapılması olduğu tahmin ediliyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7974 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, miui 11 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim