Anlık Bildirim

Mi Pad 4 bu kez Xiaomi'nin resmi web sitesinde ortaya çıktı

Xiaomi'nin yarın Çin'de düzenleyeceği etkinlikle tanıtacağı Mi Pad 4, kısa süreliğine şirketin resmi web sitesinde ortaya çıktı. Yeni tabletin görselleri ve fiyat etiketi haberimizde.
Xiaomi yarın tanıtılacak Mi Pad 4'ü resmi web sitesinde listeledi. Maalesef tabletin yer aldığı sayfa şu anda yayından kaldırılmış durumda. Ancak ITHome isimli internet sitesi hızlı davranarak ekran görüntülerini almayı başardı.
Satın alma sayfasının ekran görüntüsüne bakılırsa 8 inç ekrana sahip olması beklenen Mi Pad 4, 3 GB ve 4 GB RAM ile güçlendirilmiş varyantlar ile gelecek. Listede 6 GB RAM'li bir model yok. Her iki varyantın da WiFi ve LTE seçeneklerinin olacağını belirtelim.
4 GB RAM'li modelde 64 GB dahili depolama alanı var. 3 GB RAM'e sahip varyantın depolama kapasitesinden bahsedilmiyor ancak tahminimiz 32 GB olduğu yönünde.

Xiaomi Mi Pad 4'ün fiyatı ne kadar?

Yayınlanan ekran görüntüsü 4 GB WiFi modelin 215 dolar olduğunu ortaya koyuyor. Yani bir önceki sızıntılarda belirtilen 230 dolardan daha ucuz bir fiyat etiketi taşıyacak. Buna dayanarak 3 GB WiFi varyantının ise muhtemelen 184 veya 199 dolar gibi bir fiyatla satışa sunulacağı tahmin ediliyor.
Öte yandan yeni tabletin renk seçenekleri de açığa çıktı. Mi Pad 4 yarın resmen tanıtıldığında siyah ve altın olmak üzere iki renk seçeneği ile lanse edilecek. Xiaomi zaten tabletin 16:10 görüntü oranı, Snapdragon 660 işlemci, yüz tanıma sistemi ve 6.000 mAh pil ile geleceğini daha önce doğrulamıştı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim