Anlık Bildirim

Mi Necklace kablosuz kulaklık artık gençlere de hitap ediyor

Mi Necklace Bluetooth Youth Version ile genç kullanıcılar orijinal versiyonun neredeyse yarı fiyatına yakın kalitede ses sunan kablosuz bir kulaklık sahibi olabilecekler.

Trendi giderek yükselen kablosuz kulaklık segmentine Xiaomi de yabancı değil. Firma bir süredir fiyat-performans odaklı ürünler geliştiriyor. Yılın başlarında piyasaya çıkan Mi Necklace kablosuz kulaklık şimdi daha ucuz bir versiyona sahip.

Mi Necklace Bluetooth Youth Version özellikleri ve fiyatı

Youth Version olarak piyasaya çıkan daha ucuz kulaklık modeli orijinal versiyondaki bazı özellikleri taşımıyor ancak Xiaomi performansa odaklı önemli teknolojilere yer vererek eksikliği doldurmaya çalışmış.

Yarı kulak içi olarak tabir edilen ve sabit bir boyun askısına sahip olan kulaklık modeli konfor ile hafifliği bir arada sunmayı amaçlıyor. Boyun askısı yüksek esnekliğe sahip kauçuktan imal edilmiş. Böylece boyna herhangi bir baskı yapmıyor. Ayrıca iç donanımı da koruyor.

Kulaklık içerisinde kompozit diyafram ve hareket eden büyük akustik bobin teknolojisi kullanılmış. Manyetik güç ve elektrik ile birlikte bu teknolojiler en zengin ses çıkışını sağlıyor. Batarya 7 saate kadar kullanım sunarken 1 saatte şarj olabiliyor.

360 derece ses, dinamik sürücü, daha uzun kullanım süresi gibi orijinal versiyondan bazı eksikleri var ancak 25$ fiyat etiketi bu eksiklikleri hissettirmeyecektir. Kulaklık satışlara başladı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim