Anlık Bildirim

Mercedes önden çekiş platformu üzerine 8 yeni model planlıyor

Mercedes-Benz önden çekişli araçlarının kullandığı MFA platformunu yeni nesille birlikte geliştirmeyi planlıyor. Firma MFA 2 adındaki platformla birlikte 8 yeni önden çekişli model tanıtacak.
Mercedes-Benz, görünüşe göre CLA-Class gibi önden çekişli modellerinin satış performansından oldukça memnun çünkü üretici, platformu gelecek nesil yeni modellerle geliştirmeye hazırlanıyor. Car and Driver'a konuşan Mercedes-Benz patronu Ola Källenius, firmanın MFA2 (Modüler Önden çekişli Mimari 2) adını verdiği platformun üzerine 8 yeni model planladığını belirtmiş. 
Şu an için markanın güncel önden çekiş platformunda 5 adet modeli yer alırken, bu modellere örnek olarak CLA, GLA ve B Serilerini sayabiliriz. Källenius yaptığı açıklamada bu 8 aracın isimlerini vermese de, güncel MFA platformundaki modellerin yeni nesillerinin yolda olduğunu göz önüne alırsak 5 tanesini tahmin etmiş oluyoruz.
(A Serisi Sedan konsepti)
Önceki çıkan raporlara göre Mercedes-Benz tasarımcılarının yeni nesil araçları güncel nesillerine göre daha sade bir şekilde tasarlayacağı bildiriliyor. Bunun yanı sıra Mercedes-Benz'in A Serisinin standart ve uzun dingil mesafesine sahip bir sedan modelini piyasaya süreceği de daha önceden ortaya çıkan detaylar arasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6488 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mercedes-benz, a serisi sedan ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim