Anlık Bildirim

Merakla beklenen BlackBerry Athena'nın görselleri ortaya çıktı

Yaklaşık iki ay önce duyurulan BlackBerry'nin üç akıllı telefonu yavaş yavaş su yüzüne çıkmaya başladı. Bu cihazlardan fiziksel klavyeye sahip olan BlackBerry Athena'nın görselleri internete sızdı.
BlackBerry'nin önümüzdeki dönemde piyasaya sürmeye hazırlandığı akıllı telefonların detayları ortaya çıkmaya başladı. BlackBerry adına üretimini TCL Corporation'ın yapacağı cihazlardan Athena kod adıyla bildiğimiz fiziksel klavyeli modelin yüksek çözünürlüğe sahip görselleri bugün ortaya çıktı.

BlackBerry Athena, KEYone'ın halefi olacak

Birçok sızıntının yer aldığı Slashleaks sitesinde yayınlanan görseller, TCL'nin BlackBerry KEYone modelinin bir halefi üzerinde çalıştığını ortaya çıkarıyor. Fiziksel bir klavyeye sahip olacak BlackBerry Athena'nın dokunmatik bir ekranı olacak. Cihazın arkasında ise yan yana konumlandırılmış çift kamera ve BlackBerry logosu yer alıyor. Sağ ve sol kısımlarda güç düğmesi, ses kontrol tuşları ve sim yuvası yer alırken, cihazın üst kısmında 3,5mm kulaklık girişi, alt kısmında ise USB Type-C ve hoparlörler bulunuyor.
BlackBerry Athena ile ilgili henüz diğer teknik özellikler ortaya çıkmamış olsa da, cihazın özellikle fiziksel klavye seven kullanıcılar için oldukça ideal olacağını söyleyebiliriz. Kaldı ki cihazın halefi olan BlackBerry KEYone modeline göre daha iyi bir donanımla geleceğini ise tahmin etmek hiç de zor değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5754 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, blackberry ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim