Anlık Bildirim

MediaTek, çok modlu Helio M70 5G modemini duyurdu

MediaTek, Mobil Dünya Kongresi kapsamında çok modlu 5G modemi olan Helio M70'i lanse etti. Şirketin yeni modemi 4.7 Gbps indirme hızına ve 2.5 Gbps yükleme hızına erişilebiliyor.
MediaTek, Barcelona'da devam eden Mobil Dünya Kongresi (MWC) kapsamında sektörün en hızlı alt-6 Ghz modemi olduğunu iddia ettiği çok modlu 5G modemini tanıttı. Helio M70 olarak adlandırılan 5G modemin bu yılın sonlarında cihazlardaki yerini alması bekleniyor.
Helio M70 5G modem, dinamik güç paylaşım özelliğine sahip LTE ve 5G çift bağlantı (EN-DC) ve aynı zamanda 2G ila 5G arasındaki her hücresel bağlantı nesli için çoklu mod desteği ile birlikte geliyor. Helio M70, alt-6 Ghz frekans bandı bağımsız olmayan (NSA) ve bağımsız (SA) 5G ağ mimarilerini destekliyor.

Her koşulda en iyi bağlantı hızını sunacak 

Şirket modemle 4.7 Gbps indirme (download) hızına ve 2.5 Gbps yükleme (upload) hızına erişilebileceğini belirtti. Helio M70, aynı zamanda 2G, 3G, 4G ve 5G bağlantısını ve 4G ve 5G'de dinamik güç paylaşımını da destekliyor. Böylece kullanıcılar nereye giderlerse gitsinler en iyi bağlantı hızlarına erişebilmelerini sağlayacak. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim