Anlık Bildirim

McLaren'den 515 bin dolarlık tamamen karbon süper otomobil: MSO Carbon Series LT

McLaren 675LT Spider modelinin daha fazla karbon fiber parçalardan oluşan yeni bir versiyonunu duyurdu. MSO Carbon Series LT isimli 515 bin dolarlık aracın detayları haberimizde...
Süpersport otomobilleriyle bilinen İngiliz otomobil firması McLaren dikkat çekici modeli 675LT Spider'ı tamamen karbon hale dönüştürdü. MSO Carbon Series LT adını taşıyan $515bin etiketli yeni araç 25 adet limitli üretilecek ve çoktan tükenmiş durumda.
Halihazırda oldukça fazla karbon fiber parçanın kullanıldığı 675LT'nin üzerine inşa edilen araç LT'den %40 daha fazla karbon fiber parça barındırıyor. McLaren'in diğer modellerinde de gördüğümüz 3.8L twin-turbo V8 motoru barındıran model 675 beygir güce ve 700Nm tork değerine sahip. McLaren'in belirttiğine göre araç 0-100km/s hızlanmasını 2.9 saniyede tamamlıyor ve 326km/s son sürata sahip.
Sonbahar döneminde üretimine başlanacak MSO Carbon Series LT'nin teslimatlarının 2016 sonundan önce gerçekleşmesi hedefleniyor. 500 adet sınırlı sayıda üretilen 675LT Spider'ların Carbon Series'e dönüştürülemeyeceğini belirten McLaren yeni aracın LT'lerden çok daha farklı olduğunu söylüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6468 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mclaren, 675LT Spider ve mso carbon series lt
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim