Anlık Bildirim

Mayıs ayında da Fortnite'ın gelirleri ile PUBG'nin satış rakamları şaşırtmadı

Mayıs ayı oyun satış rakamları ile oyun gelirleri açıklandı. Paylaşılan bilgilere göre Fortnite 203 milyon dolarlık gelirle geliştiricisini tekrar ihya etti. PUBG ise 4,7 milyon kopya sattı.

Mayıs ayında da Fortnite'ın gelirleri ile PUBG'nin satış rakamları şaşırtmadı Tam Boyutta Gör

SuperData Arcade adlı araştırma sitesi Mayıs 2019’a ait oyun satış rakamları ve gelirlerini paylaştı. Sitenin verdiği bilgilere göre Fortnite, tüm platformlarda 203 milyon dolarlık gelir elde etti.

SuperData, söz konusu gelirin Nisan ayı rakamlarının da üstünde olduğunu ancak 2018’in Mayıs ayına kıyasla %38 oranında düşük olduğunu belirtmiş. Elde edilen gelirin bu kadar yüksek olmasındaki en büyük katkı ise konsollara ait.

Battle Royale türünün bir başka popüler oyunu olan PlayerUnknown’s Battlegrounds’un satış rakamları ise yapımcı firmanın yüzünü güldürmeye devam ediyor. 2019 yılı başından Mayıs ayına kadar geçen süre zarfında oyunun 4,7 milyon kopya satmış olabileceği belirtilmiş. Bu rakamlar ile PUBG’nin en çok satanlar listesindeki yerini iyiden iyiye sağlamlaştırdığını söylemek zor olmayacaktır.

Son olarak, Mayıs ayının en popüler PC, konsol ve mobil oyun listesine aşağıda göz atabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim