Anlık Bildirim

“Masters of Doom” kitabı dizi oluyor

James ve Dave Franco'ya ait Ramona Films, John Romero ve John Carmack’ın ilişkilerinin anlatıldığı "Masters of Doom" kitabını TV ekranlarına getirmeye hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

“Masters of Doom” kitabı dizi oluyor Tam Boyutta Gör

Doom serisine yeni eklenecek oyun Doom:Eternal’ı beklerken, gündeme oyunun efsane yapımcıları ile ilgili bir de televizyon dizisi haberi düştü. Duyumlara göre USA Network, David Kushner'ın “Masters of Doom” kitabından uyarlanacak dizi için bir pilot bölüm anlaşması yapmış. Yeteri kadar ilgi gördüğü takdirde dizi haline gelecek projenin oyun dünyasının geçmişine özgün bir bakış açısı sunacağı belirtiliyor.

James ve Dave Franco kardeşlerin prodüktörlüğünde yayınlanması planlanan aynı isimli yapım, Doom’u yapan iki isim; John Romero ve John Carmack’ın problemli ilişkilerine odaklanacak. Kitabın ekrana uyarlanması görevinin ise Gears of War 4'ün başyazarı Tom Bissell’a verildiği söyleniyor.

James ve Dave Franco'ya ait Ramona Films'in imzasıyla ortaya çıkacak proje için John Romero’nun da paylaştığı bir tweet dikkat çekiyor. Ünlü oyun geliştiricisi, projeyi “oldukça havalı” olarak nitelendirirken kendisini oynayacak kişinin kendi soyundan biri olması temennisini dile getirmiş.

James ve Dave Franco'nun şirketi 2017 yılında izleyiciyle buluşan “The Disaster Artist” adlı filmin de yapımcılığını üstlenmiş ve film oldukça beğenilmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim