Anlık Bildirim

Marvel, yeni 'Blade' projesini resmen duyurdu

Marvel Stüdyoları'nın Comic-Con'daki en büyük sürprizlerinden birisi Blade reboot projesi oldu. Yarı-insan/yarı-vampir karakterimiz Blade, Marvel Sinematik Evrenini'ne katılıyor.
Marvel'ın sevilen karakterlerinden olan Blade, uzun bir aranın ardından beyaz perdeye geri dönüyor. Bugün San Diego Comic-Con'da açıklamalar yapan Kevin Feige, yeni bir Blade projesi üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Ünlü oyuncu Mahershala Ali, Blade karakterini canlandıran yeni isim olacak.


Yeni Blade projesi hakkında şu an için neredeyse hiçbir bilgimiz yok. Marvel, Blade'in film mi veya dizi mi olacağı konusunda bile henüz resmi bir açıklama yapmadı. Bildiğiniz gibi Blade, beyaz perdede başarıya ulaşan ilk süper kahraman filmlerinden birisiydi. Bu anlamda yeni projenin yine film olarak karşımıza çıkması bekleniyor.

Wesley Snipes'ın başrolünde yer aldığı Blade üçlemesi, genel anlamıyla sinemaseverlerin beğenisini kazanmayı başarmıştı. Özellikle de Blade (1998) ve Blade II'nin (2002) hala birçok seveni bulunuyor. Yeni Blade filminin gişe hasılatı anlamında yine büyük bir potansiyel taşıdığı söylenebilir.

Marvel, Blade serisinin film haklarını 2013 yılında geri almıştı. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11936 kez okundu.
28 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
blade, marvel sinematik evreni ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim