Anlık Bildirim

Madenciler için enerji verimliliği odaklı GTX 1060 muadili ekran kartı

Sanal madencilik işlerinde performanslı ancak enerji verimliliğini de düşünen bir ekran kartı arıyorsanız NVIDIA P106-090 Mining Card tam size göre tasarlanmış.

Kripto para birimlerinin yeniden yükselişe geçmesi ile birlikte sanal madencilik te eski günlerine dönmeye başladı. Üreticiler madencilik odaklı ekran kartlarına kaldıkları yerden devam ediyor. BITNAND bu kez enerji verimliliğini düşünmüş.

NVIDIA P106-090 Mining Card özellikleri ve fiyatı

NVIDIA P106-090 Mining Card adındaki ekran kartı GeForce GTX 1060 mudaili. Saat frekanslarını ve çekirdek sayısını düşüren ekran kartı böylece TDP değerinde önemli bir tasarruf elde etmeyi başarmış. Kazma performansı ise verimli bir seviyede tutulmuş.

Özelleştirilmiş tarzda olduğu için görünüm anlamında bir beklenti içerisinde olmamak gerekiyor. Odak noktası kazma performansı ve soğutma üzerine kurulmuş. Bileşenler üzerinde boydan boya bir ısı dağıtıcı alüminyum yapı seyrediyor. Böylece soğutma tarafında önemli bir avantaj elde ediliyor.

 

Madenciler için enerji verimliliği odaklı GTX 1060 muadili ekran kartı

Orijinalinde 1280 CUDA çekirdeği yer alırken bu ekran kartında 640 CUDA çekirdeği bulunuyor. Temel hız 1354MHZ seviyesinde iken Turbo ile 1.5GHz seviyesine çıkıyor. 6GB GDDR5 bellek 8GHz hızında ve 192-bit veri yolunda çalışıyor.

Bu konfigürasyonla ekran kartı 70W civarında TDP değeri elde ediyor. Madencilik tarafında ise Ethereum’da 22MH/s ve Monero’da 500H/s kazma performansı ölçülmüş. NVIDIA P106-090 Mining Card ay sonunda 389$ fiyat etiketi ile satışa sunulacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim