Anlık Bildirim

Mac'lerde iPad uygulamalarını çalıştırmak mümkün oluyor

Yayınlanan yeni bir rapora göre Apple bu yılki büyük macOS güncellemesiyle kullanıcılara Mac'lerde iPad uygulamalarını çalıştırma olanağı sunacak. Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde...
Kısa bir süre önce Apple'ın performansa ve güvenilirliğe odaklanmak amacıyla iOS 12'ye ekleyeceği yeni özellikleri önümüzdeki yıla ertelemeyi planladığı bildirilmişti. Yayınlanan yeni bir rapora göre bu performans ve güvenlik iyileştirmelerine odaklanma kararı macOS için de geçerli olacak. Ancak önemli bir özelliğin ertelenmeyeceği ve Mac'te iPad uygulamalarını çalıştırma olanağının sunulacağı belirtiliyor.
Raporda, Apple'ın yazılımın kalitesini ve performansını arttırmayla birlikte her sene yenilik bekleyen kullanıcıları memnun edebilmek için yeni özellikler sunma arasında bir denge kurmaya çalıştığı vurgulanmış. Şirketin kullanıcılara Mac'te iPad uygulamalarını çalıştırma olanağı sunma planı ilk olarak geçtiğimiz yıl ortaya çıkmıştı. Bu özelliğin 2018'de büyük bir macOS güncellemesi ile kullanıma sunulacağı söylendi.

Yeni macOS güncellemesi daha karmaşık hale gelecek

Axios, Mac'te iPad uygulamalarını çalıştırma özelliğinin bu yılki macOS güncellemesini daha karmaşık hale getireceğini söylerken bunun Mac için önemli bir yeni özellik olacağını ve şirketin bundan vazgeçme gibi bir niyetinin olmadığını belirtiyor. Sonuç olarak Apple'ın bunu başarıp başaramayacağını bu yıl öğreneceğiz. Bir sonraki büyük macOS güncellemesinin bu yaz WWDC 2018 kapsamında sahneye çıkması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim