Anlık Bildirim

MSI Optix oyuncu monitörü serisi genişliyor

MSI’ın oyunculara yönelik olarak geliştirdiği kavisli monitör serisi Optix genişliyor. MSI Optix MAG serisi yeni monitörler üst seviye oyun tecrübesini sunuyor.

Geçtiğimiz yıl oyuncu donanımları pazarında Optix markası ile ilk monitörlerini sunan MSI, seriyi genişletiyor. Optix MAG serisi oyunculara en iyi tecrübeyi yaşatmayı amaçlıyor.

MSI Optix MAG özellikleri ve fiyatı

Optix MAG serisinde 3 farklı model yer alıyor. MSI Optix MAG24C modeli 24 inçlik Full HD ekrana sahip. MSI Optix MAG27C modeli 27 inçlik Full HD çözünürlüğünde bir ekran barındırıyor. MSI Optix MAG27CQ ise 27 inçlik 2K bir ekrana sahip.

Yeni seride 1800 çapında kavisli VA paneller kullanılıyor. 144Hz maksimum tazeleme oranına çıkabilen monitörler Adaptive Sync teknolojisi ile yırtılma ve gecikmelere geçit vermiyor. Tepki süresi 1ms olan modeller NTSC renk gamının yüzden 85’ini, sRGB renk gamının da yüzde 110’unu kapsıyor.

48W civarında enerji tüketen modeller DP, HDMI, DVI bağlantıları yanında farklı modlara geçiş yapabilen bir MSI yazılımı da mevcut. Modeller dikey veya yatay kullanılabiliyor. Yeni seride Optix MAG24C modeli 290 Avro, Optix MAG27C modeli 390 Avro, Optix MAG27CQ modeli ise 440 Avro fiyat etiketine sahip. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim