Anlık Bildirim

Logitech yeni kablosuz kulaklığını tanıttı

İsviçre merkezli teknoloji şirketi Logitech, yeni kablosuz kulaklıklarını tanıttı. Açık ofis ortamlarında iletişimi en üst seviyeye taşımayı hedefleyen ürünün detayları haberimizde.
Dünyanın önde gelen donanım üreticilerinden Logitech, açık ofis ortamlarında kullanılmak üzere yeni Logitech Zone Wireless ve Logitech Zone Wireless Plus kulaklık modellerini tanıttı. Şirketin açıklamalarına göre bu kulaklık serisi, kullanıcılara yüksek konfor sunacak.

Fiyatı düşündürüyor

Aktif gürültü önleme (ANC) özelliği ile Logitech Zone kulaklık serisi, dikkatinizin dağılmasını engellerken, aynı zamanda aramalar veya müzik için üstün ses ve kullanışlı Qi kablosuz şarj yetenekleri sağlayarak iş gününüz için gereken tek kulaklık seti olmayı amaçlıyor. Logitech Zone Wireless ile konferans görüşmelerini yönetebilir, ses ekolayzerini kişiselleştirebilir ve Logi Tune uygulaması aracılığıyla aktif gürültü özelliğini açıp kapatabilirsiniz.
Ses seviyesini hızlı ve pratik bir şekilde ayarlamanızı sağlayan basit düğmelerin de yer aldığı kulaklık serisi, 15 saate kadar konuşma süresi sunuyor ve şarj olması ise 2 saat sürüyor. Önümüzdeki günlerde satışa sunulacak olan kulaklıkların 200 dolardan başlayan fiyat etiketine sahip olacağını da belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim