Anlık Bildirim

Logitech, 2 milyar dolar değerindeki kulaklık üreticisi Plantronics’i satın almak istiyor [Güncellendi]

Logitech, ürettiği Bluetooth kulaklıklar ile tanınan Plantronics’i satın almak istiyor. Eğer gerçekleşirse firmanın 2 milyar dolarlık değeri sebebiyle Logitech’in yaptığı en büyük satın alma olacak.
Logitech, Plantronics'i satın almak istiyor Tam Boyutta Gör
Bilgisayar çevre birimi üreticisi Logitech, yine kendisi gibi başka bir üretici olan Plantronics’i satın almak istiyor. Ürettiği bluetooth kulaklıklar ile tanınan Plantronics’in satın alınması durumunda 2 milyar dolarlık değeri sebebiyle, Logitech’in bugüne kadar yaptığı en büyük satın alma olacak.

Haftaya gerçekleşecek

Taraflar arası anlaşma sağlanırsa satın almanın önümüzdeki hafta içerisinde gerçekleşmesi bekleniyor. Her ne kadar Logitech ve Plantronics herhangi bir yorumda bulunmasa da Çin ve ABD arası ek ithalat vergilerinin artması sebebiyle iki üreticinin bu satın almaya sıcak baktığı düşünülüyor. İki firmanın birleşmesiyle taşıma maliyetlerinin düşürülmesi amaçlanmış.

1981 yılında İsviçre, Lozan merkezli olarak kurulan çevre birimleri üreticisi Logitech’in güncel piyasa değeri 5,6 milyar dolar düzeyinde. Geçtiğimiz sene Astro Gaming’i 85 milyon dolara, Blue Microphones’u 117 milyon dolara bünyesine katan firmanın bu sefer hedefi çok daha büyük gözüküyor. Logitech bu satın almayı gerçekleştirirse çok daha farklı pazarlara hızla giriş yapabileceğini umuyor.

Güncelleme

Bugün gelen bir açıklama ile Logitech görüşmelerin yapıldığını ancak taraflar arası bir anlaşma sağlanamadığı için satın almanın iptal edildiğini duyurdu. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim