Anlık Bildirim

LiveLeak.com’a erişim yasağı!

Katı kuralların olmadığı video paylaşım platformu LiveLeak.com'a erişim mahkeme kararıyla engellendi. Bandırma Sulh Ceza Hâkimliğinin 2018/493 sayılı kararı erişim yasağı getirildi.
Video paylaşım platformu LiveLeak.com’a erişim mahkeme kararıyla engellendi. Bandırma Sulh Ceza Hâkimliğinin 2018/493 sayılı kararı ile Erişim Sağlayıcıları Birliği tarafından www.livelak.com adresine erişim engellendi.
Katı kuralların olmadığı LiveLeak’te ölüm videoları, yaralı kazalar ve askeri müdahaleler gündeme geliyor. Zaman zaman da pornografik paylaşımlar yapılıyor.

2006 yılında kurulan platformda, terör örgütleri tarafından Mehmetçiğe yapılan saldırılarla ilgili paylaşımlar da yayınlandı. Suriye ve Ukrayna’daki iç savaştan hoş olmayan görüntüler paylaşıldı.

“İnternet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ve bu yayınlar yoluyla işlenen suçlarla mücadele edilmesi hakkında kanun” başlıklı 5651 sayılı kanun uyarınca getirilen yasağın sebebi hakkında açıklama yapılmadı. Terör örgütü üyelerinin Afrin’de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili yaptığı paylaşımlar sebebiyle yasak getirilmiş olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4901 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
erişim engeli, yasak ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim