Anlık Bildirim

LineageOS 6 cihaza daha Android Pie desteği ekledi

ROM'ların en sevileni LineageOS, yapılan açıklamayla 6 telefona ve Nvidia Shield tablete destek vermeye başladı. 6 telefon Android Pie güncellemesi alacakken Shield tablet Android Oreo alacak.
Android ROM’ları arasında şüphesiz desteğiyle en çok sevileni olan LineageOS, ömrünü üreticilerin gözünde tamamlamış çok sayıda cihazı hayata döndürüyor. 
Android üreticilerinin standart güncelleme periyodunun sonu olan 2 yıl, Lineage ekibi için sadece bir sayıdan ibaret. Ekip altta listelenen 6 cihazın yanında 2014 yılında çıkan Nvidia Shield Tablet için de desteğini yeniden sunduğunu açıkladı.
  • Xiaomi Mi 5s
  • Xiaomi Mi 5
  • Xiaomi Mi Mix
  • Xiaomi Mi 5s Plus
  • Xiaomi Mi Note 2
  • LG G2
Nvidia Shield Tablet konusuna dönersek, 2014 yılı cihazı LineageOS 15 versiyonuna yükseltilecek. Bu versiyon, Android Oreo tabanında çalışıyor. Güncelleme ise henüz yayında değil.
LineageOS sürümleri eski cihazları hayata döndürmenin yanında üreticilerin kirli arayüzlerini sevmeyenler için de bir kaçış kapısı konumunda bulunuyor. Bu cihazlardan bir tanesi olan Pocophone F1, daha saf bir arayüze LineageOS sayesinde kavuşuyor. Kullanıcıların bu özel ROM serisine olan sevgisi ise rakamlarla ortada: 2018 yılında 1,8 milyon aktif yükleme.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9550 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lineageos, lineageos 16 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim