Anlık Bildirim

Lenovo Z6'nın kamera detayları ve fotoğraf örnekleri paylaşıldı

Lenovo'nun önümüzdeki ay Lenovo Z6 olarak adlandırılan yeni bir telefon tanıtması bekleniyor. Şirket yöneticisi Chang Cheng, cihazın kamera özelliklerini açığa çıkaran bir poster paylaştı.
Lenovo Group Başkan Yardımcısı Chang Cheng bugün yakında tanıtılacak olan Lenovo Z6'nın üçlü kamera sistemi hakkında birçok ayrıntıyı açığa çıkaran bir görsel paylaştı. Yayınlanan poster aynı zamanda cihazın kamera maharetlerini gözler önüne seren örnek fotoğraflar da içeriyor.
Akıllı telefonun yapay zeka destekli üçlü kamera sisteminin kalbinde 24 megapiksel Sony IMX576 sensör görev yapacak. Maksimum 5696 x 4272 piksel çözünürlükte çekim yapabilen bu kameranın odaklanma hızı gayet iyi. Ana sensör, düşük ışık koşullarında etkileyici çekimler yapabilmek için 4'ü bir arada piksel bindirme ve çoklu çerçeve sentez algoritmasını destekliyor.

Önümüzdeki ay tanıtılabilir

Üçlü kamera sisteminde ayrıca 2x optik zoom sağlayan 8 megapiksellik telefoto lens ve 5 megapiksel derinlik sensörü mevcut. Akıllı telefon 8x hibrit zoom desteği sunuyor. Lenovo Z6'nın ön tarafında yapay zeka ile güçlendirilmiş 16 megapiksel çözünürlüklü bir selfie kamerası var.
Lenovo Z6, 6.39 inç ekran, Snapdragon 730 yonga seti ve 18 W hızlı şarj destekli 4.000 mAh pille gelecek. Ancak, şirket henüz akıllı telefonun piyasaya çıkış tarihini açıklamadı. Önümüzdeki ayın başlarında resmiyet kazanabileceği söyleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim