Anlık Bildirim

Lenovo Z6'nın bazı özellikleri şirket yöneticisi tarafından açıklandı

Lenovo'nun önümüzdeki ay tanıtacağı yeni akıllı telefonu ile ilgili detaylar netleşiyor. Şirketin Başkan Yardımcısı Chang Cheng, Lenovo Z6'nın bazı özelliklerini açığa çıkaran bir belge paylaştı.
Lenovo, önümüzdeki ay muhtemelen yeni bir akıllı telefon çıkaracak. Bu ayın başlarında Lenovo Group Başkan Yardımcısı Chang Cheng, cihazın resmi görsellerini paylaşmıştı.
Ayrıca kısa süre önce bazı detayları da ortaya çıktı. Şimdi ise Cheng akıllı telefonun bazı özelliklerinden bahsetti ve L78121 model numarasının gerçekten de Lenovo Z6'ya ait olduğunu doğruladı.
Cheng tarafından paylaşılan belge Lenovo Z6'nın “God U” olarak anılan bir işlemciyle güçlendirileceğini gösteriyor. Akıllı telefon geçtiğimiz günlerde Geekbench'te ortaya çıkmıştı.

Üç arka kamera ile gelecek

Cihazdaki işlemcinin benchmark skoru ve baz frekansı Snapdragon 730 olabileceğinin sinyalini verdi. Akıllı telefon, Snapdragon 710'lu Lenovo Z6 Youth Edition ile Snapdragon 855'ten güç alan Lenovo Z6 Pro amiral gemisi arasında konumlandırılcağı için bu işlemci gayet ideal görünüyor.
Yayınlanan belgede ayrıca Lenovo Z6'nın Sony imzalı üçlü arka kamera sistemine sahip olacağı yazıyor. Cihaz muhtemelen 4.000 mAh kapasiteli pille gelecek. Daha önce yayınlanan resmi basın görselleri sayesinde Mavi ve Kahverengi renk seçeneklerine sahip olacağını öğrenmiştik.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim