Anlık Bildirim

Lenovo Z5 amiral gemisi yüzde 0 bataryada bile 30 dakika konuşma süresi sunacak

Bataryanız sıfıra indiğinde genelde konuşmanız kesilir ve telefon kapanır. Lenovo’nun yeni amiral gemisi Z5 ise yüzde 0 seviyesinde 30 dakika daha konuşma süresi sunabiliyor.

Lenovo’nun çok iddialı amiral gemisi için meraklı bekleyiş devam ederken firma heyecanı arttırmak amacıyla ilginç paylaşımlar yapmaya devam ediyor. 45 gün kullanım süresi sunan bataryanın önemli bir özelliği daha ortaya çıktı.

Lenovo Z5 özellikleri

Lenovo başkan yardımcısı Chang Cheng’in paylaştığı bilgilere göre Lenovo Z5 modeli batarya şarjı yüzde 0 seviyesine indiği zaman bile 30 dakikaya kadar bir konuşma süresi sunacak.

Günümüzde yüzde 0 şarj seviyesi dendiğinde telefonun kapanması beklenen bir şey. Bu bakımdan kullanıcılar telefon kapanmasın diye genelde konuşmasını yarıda keser ve şarj aleti aramaya başlar. Lenovo Z5 bu soruna bir çözüm bulmuş gibi.

Lenovo Z5’in batarya kapasitesi hakkında bir bilgi yok ancak çok agresif bir güç yönetimi olacağı kesin. Muhtemelen yüzde 0 seviyesinde 200-300 mAh civarında bir enerji tutarak bunu konuşma süresine harcayacaktır.

Telefonun diğer bir önemli özelliği 4TB dahili depolama kapasitesi olacak. Bugüne kadar akıllı telefonlarda görülmemiş bir kapasiteye nasıl ulaşıldığı merak konusu. Şu anda Smartisan R1 modeli 1TB kapasite ile rekorun sahibi. Lenovo yazılım desteği ile hafıza kartını da dahili depolama gibi mi gösterecek belirsiz.

Diğer taraftan telefonun arka kamerası yapay zekâ teknolojileri ile güçlendirilmiş. Paylaşılan örnekler başarılı bir sensörün yer aldığını gösteriyor. Lenovo Z5 modeli 14 Haziran itibariyle tanıtılacak.

 
Lenovo Z5 amiral gemisi yüzde 0 bataryada bile 30 dakika konuşma süresi sunacak
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8396 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lenovo, lenovo z5 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim