Anlık Bildirim

Lenovo S5'in yeni teaser görseli telefonun önemli özelliklerini ortaya çıkardı

Lenovo'nun 20 Mart tarihinde resmiyet kazandıracağı akıllı telefonunun yeni teaser görseli, cihazın hangi özelliklerle geleceğini ortaya çıkardı. İşte Redmi Note 5 katili Lenovo S5'ten son haberler.
Lenovo, Redmi Note 5 katili Lenovo S5'i piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Xiaomi'nin yeni akıllı telefonu 15 Mart'ta tanıtılacakken, Lenovo'nun yaklaşan orta sınıf cihazı 20 Mart’ta lanse edilecek. Weibo'da akıllı telefonun anahtar özelliklerini ortaya koyan bir teaser yayınlandı.
Geçtiğimiz hafta Xiaomi CEO'su Lei Jun, Snapdragon 636 ve 6 GB RAM ile güçlendirilecek yeni Redmi Note 5'in harika performans göstereceğini iddia etmişti. Lenovo Group Başkan Yardımcısı Chang Cheng, Lenovo S5'in Note 5'ten daha iyi bir performans sunacağını söyleyerek kendisine hızlı bir şekilde karşılık verdi.
Kısa süre önce yayınlanan teaser görsel S5'in en önemli özelliklerinden bazılarını ortaya koymuş durumda. Yayınlanan görüntü Lenovo S5'in tamamen metalik bir gövde ile geleceğini doğruluyor. Cihaz tam ekran tasarıma sahip olacağı için 18:9 görüntü oranıyla gelecek. Ayrıca etkileyici selfie çekimleri yapabileceğini belirtelim.

TENAA kayıtları cihazın özelliklerini açığa çıkardı

Lenovo S5, yapay zeka (AI) tabanlı özellikler sunacak. Akıllı telefonun diğer özellikleri arasında ise yüz tanıma, güvenli ödeme, uzun pil ömrü ve en son ZUI sürümü yer alıyor.
Geçtiğimiz günlerde TENAA'da ortaya çıkan Lenovo K520 modelinin piyasaya Lenovo S5 olarak çıkabileceği tahmin ediliyor. TENAA kayıtları cihazın 5.65 inç FHD+ ekran, 2 GHz sekiz çekirdekli işlemci, 4 GB/6 GB RAM seçenekleri, 32 GB/64 GB depolama varyantları, Android 8.0 Oreo ve 3.000 mAh pille geleceğini ortaya çıkarmıştı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim