Anlık Bildirim

Lenovo 14 inçlik taşınabilir monitörünü tanıttı

Çinli teknoloji şirketi Lenovo, devam eden Mobil Dünya Kongresi'nde ThinkVision M14 adını verdiği taşınabilir monitörünü tanıttı. USB Type-C desteği ile gelen cihazın detayları haberimizde.
Lenovo, Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC 2019) USB Type-C desteği ile gelen 14 inçlik bir taşınabilir monitör modelini tanıttı. ThinkVision M14 adındaki monitörün, ince ve hantal olmayan yapısı ile özellikle seyahatler için mükemmel bir çözüm olacağı belirtiliyor.

Sadece 1.3 kg. ağırlığında

Lenovo'nun, dizüstü bilgisayarınıza ekstra bir monitör olarak kullanabileceğiniz bu modeli 1920 x 1080 çözünürlüğe sahip 14 inçlik bir IPS ekran barındırıyor ve sadece 1.3 kilogram ağırlığında. Asus 'ZenScreens'ten farklı olarak , Lenovo'nun taşınabilir USB-C monitörü, dizüstü bilgisayarınız, tabletiniz ve hatta telefonunuzun ekrana güç sağlama görevini üstlendiği bir pil içermiyor.
Monitör her iki taraftan USB Type-C portlarıyla birlikte geliyor ve dizüstü bilgisayar veya diğer kaynaklarla aynı seviyeye yükseltilebilen bir standa sahip. Lenovo, monitörü bu yaz kullanıcılar için kullanıma sunmayı planlıyor ve fiyatını ise 249 dolar olarak belirlenmiş. Ancak hangi ülkelerde satışa sunulacağı ise şimdilik belli değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim