Anlık Bildirim

Leica'dan 3.995 dolarlık giriş seviyesi fotoğraf makinesi

Almanya merkezli fotoğraf makinesi üreticilerinden Leica, yeni giriş seviyesi fotoğraf makinesi olan Leica M-E (Typ 240) modelini duyurdu. Makinenin fiyatı ise cep yakacak cinsten.
Leica'nın fotoğraf makineleri genellikle yüksek fiyat etiketine sahip ve fotoğraf çekmeyi seven çok kişi için alması oldukça güç diyebiliriz. Ancak bu durumu kabulleniyorsanız, şirketin yeni giriş seviyesi makinesi olan Leica M-E (Typ 240) modeli ilginizi çekebilir.

Yüksek fiyat etiketi

Leica yeni duyurduğu M-E (Typ 240) fotoğraf makinesi modelini "giriş seviyesi" olarak lanse etti ve piyasaya 3.995 dolardan sürüleceğini açıkladı. Şirketin diğer makineleriyle karşılaştırıldığı zaman Leica M-E (Typ 240) modelinin "uygun fiyatlı" kaldığını söylemek mümkün. Fotoğraf makinesi kompakt telemetre tasarıma ve 24 megapiksel tam kare CMOS sensörüne sahip.
M-E (Typ 240) saniyede üç kare çekmeyi sağlayan 2GB'lık bir tampon belleğe sahip olsa da, sensör yalnızca maksimum 6.400 ISO değerinde çekim yapabiliyor. Ayrıca birçok akıllı telefonun bile 4K video çekimi yapabildiğini düşünürsek, cihazın 1080p video kayıt özelliğinin dezavantaj olduğunu söylemek mümkün. Leica Maestro işlemciye barındıran cihazın, çizilmeye karşı dayanıklı olan 3 inçlik bir TFT ekranı mevcut. 1 saniyede fotoğraf çekmeye hazır hale geldiği belirtilen makinenin 1800 mAh pil ve 680 gram ağırlığa sahip olduğunu da belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6542 kez okundu.
15 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Leica, leica m-e (typ 240) ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim