Anlık Bildirim

League of Legends tutkunlarının dev turnuvası için başvurular başladı

League of Legends tutkunlarının dev turnuvası için başvurular başladı
 
Son dönemin en popüler "Free To Play MMO" oyunlarından League of Legends (LoL) tutkunlarının heyecanla beklediği Tayvan Gaming Cup başvuruları başladı.
Tayvan Ticaret Merkezi ve Dış Ticaret Bürosu MOEA’nın her yıl farklı bir ülkede gerçekleştirdiği ve yüzbinlerce genç oyuncunun yarıştığı oyun turnuvası Tayvan Excellence Gaming Cup’ın 2015 yılında ilk adresi Türkiye oldu. Tayvan Ticaret Merkezi ve ESL Türkiye işbirliğiyle düzenlenen turnuvaya bu heyacanı yaşamak isteyen tüm üniversite öğrencileri başvurabilecek. Katılımın ücretsiz olduğu “Tayvan Excellence Gaming Cup” oyun turnuvası için online başvuru ise 20 Nisan tarihine kadar "www.taiwanexcellencegamingcup.com" internet sitesi üzerinden hızlı bir şekilde yapılabilecek.
20 Nisan’da başlayacak olan online elemelerin ardından, finale kalan 8 ekip 10 Mayıs Pazar günü, 20.000 TL’lik ödül havuzundan en büyük payın sahibi olabilmek için kıyasıya mücadele edecek. Sponsorluğunu Tayvan’ın ASUS, FSP, Gigabyte, INWIN, MSI, Thermaltake ve Transcend gibi büyük oyun markalarının gerçekleştirdiği Tayvan Excellence Gaming Cup’ta, finale kalan oyuncular her biri 7 büyük markanın ürünlerinden oluşan Tayvan bilgisayarlarını kullanacaklar ve para ödülünün yanı sıra son model ürünleri kazanmak için de kıyasıya mücadele edecekler. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4201 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
turnuva, Oyun ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim