Anlık Bildirim

Landscape yenilikçi MUJA kontrolcüsünü duyurdu

Akıllı telefonlara sunulan geleneksel kontrolcü tasarımından uzaklaşan Landscape MUJA, daha yenilikçi bir anlayış ile oyunculara daha hassas bir kontrol sunuyor.

Akıllı telefonlarda kontrolcü kullanımı henüz en iyi seviyeye gelmiş değil. Kontrolcüler genelde hantal, bazen ağır ve içerisine akıllı telefonu yerleştirmek ısınma sorunlarına da sebep olabiliyor. Steve Wozniak tarafından tavsiye edilen Landscape girişimi MUJA adındaki yenilikçi kontrolcüsünü duyurdu.

Landscape MUJA özellikleri

CES 2019 fuarında tanıtılan MUJA, geleneksel bir kontrolcüden oldukça farklı. Düz bir plaka gibi görülen kontrolcüde fiziksel tuş yer almıyor. Yüzey 4 bölüme ayrılmış ve dokunarak farklı fonksiyonları harekete geçirebiliyorsunuz. Bu tuşlar özelleştirilebiliyor.

Yüzey telefonunuzun arkasına monte ediliyor. Vantuzlar sayesinde sağlam bir şekilde telefonunuza tutunan MUJA, özel ısı dağıtım sistemi sayesinde aşırı ısınmaya izin vermiyor.

Kontrolcü Bluetooth üzerinden telefonunuza bağlanıyor. 450mAh kapasiteli batarya 56 saate kadar kullanım süresi sunuyor. Tüm boyutlara uygun olduğu için Android ve iPhone modellerinde kullanımı kolay. MUJA kitle fonlama platformu Indiegogo üzerinden satışa sunulacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim