Anlık Bildirim

Lada Vesta SW Cross, 2019'da Türkiye'ye gelebilir

Son dönemde Avrupa'da yıldızı parlayan Rus üretici Lada, yeni model sürprizi ile Türkiye'deki müşteri kitlesini sevindirmeye hazırlanıyor. Lada Vesta SW Cross 2019'da Türkiye yolunda.

Lada Vesta SW Cross, 2019'da Türkiye'ye gelebilir Tam Boyutta Gör
 

Son dönemde gerçekleştirdiği büyük atılımlarla Avrupa’da en çok satılan markalardan biri haline gelen Lada, yeni model sürpriziyle Türkiye’deki hayranlarını heyecanlandırmaya hazırlanıyor. 2018 Ocak ayı itibariyle Sever Oto Group çatısı altında ülkemize resmi dönüş yapan Rus markanın Vesta SW Cross modelini 2019’da Türkiye’ye getirmek için çalışmalara başladığı belirtildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sever Oto Group Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Sever, gelen talepleri analiz ettiklerini belirterek “Lada ile 30 yıllık bir geçmişe sahibiz. Kullanıcı profilini, müşteri kitlesini iyi tanıyoruz. Ürünlerimiz zaten yıllar içinde kendini kanıtlamış modeller. Vesta modelimiz de markamızın fiyat performans denklemine ayak uyduracak, rakiplerine göre servis ve yedek parça maliyetlerinde öne çıkacak bir araç.” şeklinde konuştu.

"Ruble ile alışveriş fiyat avantajı sağlıyor" 

Müşterilerden ve bayilerden olumlu yanıtlar aldıklarını dile getiren Sever, “Ön hazırlıklarımız tamam. 2019 için Vesta SW Cross modelimizin çalışmalarının sonuna geldik. Biz Rusya ile ticaretimizi dolar değil ruble üzerinden yapıyoruz. Bu durum hem bize hem de Lada kullanıcılarına fiyat avantajı sağlıyor. Vesta SW Cross da bu avantajı sonuna kadar kullanacak iddialı bir model.” açıklamasında bulundu.

Rus üreticinin Türkiye’ye geri dönüşüyle birlikte bayilerdeki yerini alan yeni Lada Niva (4x4), 89.155 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Lada Vesta SW ve SW Cross modellerinin Avrupa fiyatları ise 11 bin 990 euro’dan başlıyor. Aşağıdaki galeriden Lada Vesta SW ve SW Cross modellerini inceleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
58223 kez okundu.
27 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lada türkiye, lada vesta sw cross ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim