Anlık Bildirim

LOL ve PUBG benzeri oyun modlarına sahip Brawl Stars yayınlandı

Clash of Clansve Clash Royale oyunlarının yapımcısı Supercell'in yeni oyunu Brawl Stars yayınlandı. Brawl Stars'da LOL ve PUBG benzeri toplam 7 oyun modu bulunuyor.

 

LOL ve PUBG benzeri oyun modlarına sahip Brawl Stars yayınlandı Tam Boyutta Gör

Supercell’in yeni oyunu Brawl Stars, iOS ve Android cihazlar için yayınlandı. Brawl Stars, LOL ve PUBG benzeri oyun modları ile dikkat çekiyor.

Clash of Clans, Clash Royale ve Boom Beach oyunlarının yapımcısı Supercell, bu oyunlardan çok farklı oynanışa sahip yeni bir oyun ile karşımızda. Oyunda toplam 7 farklı oyun modu bulunuyor.

League of Legends benzeri 3’e 3 oynanan ve takım stratejisinin büyük öneme sahip olduğu modların yanında PUBG benzeri Battle Royale oynanış sunan ‘Hesaplaşma’ isimli oyun modu da bulunuyor. Savaş Topu isimli modda ise 3’e 3 futbol maçı yapılıyor.

Oyunda şu an için 22 adet savaşçı karakter bulunuyor. Bu karakterlerin özellikleri güç puanları ile yükseltebiliyoruz. Supercell oyuna zamanla yeni savaşçılar, görünümler, haritalar ve oyun modlarının geleceğini ifade ediyor.

Oyunun başında ‘Hesaplaşma’ isimli mod, açık olarak geliyor. Diğer oyun modlarına girebilmek için oyun kazanarak kupa sayınızı arttırmanız gerekiyor.

Oyundaki 7 modun isimleri ve açıklamaları şöyle:

  • Elmas Kapmaca (3’e 3): Rakip takımı takım çalışmasıyla yenmek gerekiyor. Kazanmak için 10 elmas toplayıp elde tutmalısınız. Yok edilen oyuncular elmasları düşürüyor.
  • Hesaplaşma (Solo/Duo): Herkesin kendi başına olduğu bir savaş modu. Savaşçınız için haritadaki güçlendiricileri topluyorsunuz. Bir arkadaşınızla veya tek başınıza oynayın. Şimdiye kadarki en eğlenceli savaşta son savaşçı olmaya çalışın. Herkes herkese karşı!
  • Ödül Avı (3’e 3): Yıldız kazanmak için rakipleri avlıyorsunuz. Yok edildiğinizde başınızdaki ödül düşmana geçiyor. En fazla yıldıza sahip takım kazanıyor.
  • Soygun (3’e 3): Takımınızın kasasını korurken rakibin kasasını yok etmeye çalışıyorsunuz. Düşmanın hazinesine gizlice veya savaşarak ulaşmak size kalmış.
  • Savaş Topu (3’e 3): Yepyeni bir oyun modu! Futbol becerilerinizi sergileyin ve diğer takımdan önce iki gol atmaya çalışın. Burada kırmızı kart yok.
  • Özel Etkinlikler: Sınırlı süreli özel PvE ve PvP oyun modları.

Brawl Stars indirme linki:

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18430 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, ios oyun ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim