Anlık Bildirim

LG yeni UltraGear oyuncu monitörlerini duyurdu

LG, IFA 2018 öncesinde UltraGear markası altında yeni bir oyuncu monitörü serisi duyurdu. Şirket IPS LCD panelli ultra geniş monitörlerini hafta sonunda IFA'da sergileyecek.
Piyasadaki monitörlerin çoğu normal kullanıcılar için gayet yeterli olsa da oyuncu monitörleri her zaman için oyunculara daha cazip gelen bazı özellikler sunar. Eğer siz de bu yönde bir arayış içerisindeyseniz IFA 2018 öncesinde LG'nin yeni UltraGear oyuncu monitörünü duyurduğunu öğrenmek sizi sevindirebilir.
Yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi UltraGear serisi ultra geniş ve kavisli bir tasarıma sahip. Böylelikle daha sürükleyici bir deneyim sunarak kullanıcıların kendini oyunun içindeymiş gibi hissetmesine yardımcı oluyor. UltraGear serisinin amiral gemisi modeli (34GK950G) %98 DCI-P3 renk uzayı ile Nano IPS ekran teknolojisine sahip.

Yeni monitörler IFA 2018'de sergilenecek

Monitör, yenileme hızının oyununkiyle senkronize olmasını sağlayan NVIDIA G-Sync desteği de sunacak. Bu da oyuncuların ekran yırtılması veya gölgelenme gibi sorunlar yaşamayacağı anlamına geliyor. Ayrıca 120 Hz'lik bir yenileme hızı olduğunu da belirtelim.
UltraGear 34GK950G ayrıca 21:9 görüntü oranı sunan 3440×1440 çözünürlükte 34 inçlik bir ekrana sahip. Fiyat konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı. LG, yeni monitörlerini IFA 2018'de sergileyecek. Fuar kapsamında daha fazla bilgiye sahip olmayı umuyoruz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim