Anlık Bildirim

LG yeni Bluetooth 5.0 kulaklıklarını duyurdu

LG TONE serisine dahil olan yeni kulaklıklar Bluetooth 5.0 teknolojisinin yanı sıra daha yüksek ses kalitesi ve hızlı şarj özelliği ile geliyor. Ayrıca harici hoparlör desteği de mevcut.

Yılın en önemli fuarlarından IFA 2019 için geri sayım devam ederken üreticiler de yavaş yavaş sergileyecekleri yeni ürünlerini tanıtmaya başladı. LG de fuara getireceği 3 yeni Bluetooth 5.0 kulaklığını duyurdu.

Yeni LG TONE kulaklıklar

LG TONE kulaklık serisine katılacak yeni ürünler Meridian Audio ile birlikte geliştirildi ve Hi-fi Sound Solution sayesinde ses kalitesini en üst seviyeye çıkarıyor. Komposit diyafram yüksek ve düşük frekanslarda berraklık sağlarken dayanıklı metal katman daha doğru tiz sesler, plastik katman ise derin bass üretebiliyor. Çift mikrofon ise karşı tarafa daha berrak sesler iletiyor.

Kulaklıklar tek şarj ile 8 saate kadar kullanılabiliyor. Hızlı şarj ile 10 dakikada 3 saat yetecek kadar dolum yapılabiliyor. Ayrıca HBS-SL6S TONE Style modelinde harici bir hoparlör, HBS-XL7 TONE Flex modelinde ise Google Assistant için atanmış bir tuş da yer alıyor. Fiyatlar şu şekilde:

HBS-XL7 TONE Flex – 150$

HBS-SL6S TONE Style - 130$

HBS-SL5 TONE Style – 100$

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim