Anlık Bildirim

LG, yapay zeka destekli yeni TV'lerini tanıtmaya hazırlanıyor

Güney Koreli teknoloji devi LG, dünyanın en büyük teknoloji fuarlarından biri olan CES 2019'da yapay zeka destekli ThinQ AI akıllı televizyonlarını görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.
Günümüzde neredeyse her elektronik üreticisinin bir akıllı televizyon modeline rastlamak mümkün. Özellik olarak birbirine benzeyen bu modellerin, kullanıcıların isteğini ne denli karşıladığı tartışılırken, teknoloji devlerinden LG "akıllı televizyon" kavramını değiştirmeye kararlı görünüyor.

Ortam koşullarını analiz edebilecek

CES 2019'a sayılı günler kala, LG ThinQ AI adı altında yeni amiral gemisi akıllı televizyonlarını tanıtmaya hazırlanıyor. Akıllı bir işlemci ve derin öğrenme algoritmalarıyla desteklenen bu TV'lerin rakiplerine oranla daha akıllı olacağı belirtiliyor. LG, daha iyi görüntü ve ses kalitesi sunmak için yeni televizyonlarının yapay zeka kullanarak ortam koşullarını analiz edebileceğini de açıkladı.
Yapay zeka desteğinin, LG'nin Z9, W9, E9 ve C9 serisi OLED TV'lerinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Buna ek olarak şirketin Google Asistan ve Amazon Alexa desteği de sunacağı ifade ediliyor. Kullanıcıları heyecanlandıracak özelliklerle gelecek olan bu yeni TV'lerin fiyatlandırması konusunda ise henüz paylaşılmış bir bilgi yok.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim