Anlık Bildirim

LG ve Lenovo katlanabilir tablet için çalışmalara başladı

Dünyanın ilk katlanabilir akıllı telefonunu hangi şirketin üreteceği merak konusuyken şimdi de katlanabilir tablet haberleri çıkmaya başladı. Yeni bir rapora göre LG ve Lenovo kolları sıvamış durumda.
Samsung ve Huawei'nin dünyanın ilk katlanabilir akıllı telefonunu piyasaya sürmek için yarışa girdiği şu günlerde bir başka katlanabilir cihaz haberi de LG'den geldi. Güney Koreli teknoloji şirketi LG'nin, katlanabilir ekranlı bir tablet geliştirmek için dünyanın en büyük bilgisayar üreticilerinden biri olan Lenovo ile birlikte çalışacağı belirtiliyor.

Katlanabilir tablet pazarı daha avantajlı

Güney Kore'nin güvenilir kaynaklarından ETNews'in yeni bir raporuna göre 13 inç ebatlarında olan tablet katlanır pozisyona geldiğinde ise 8 ila 9 inç ebatlarına inecek. LG'nin katlanabilir tablet pazarını, katlanabilir akıllı telefon pazarına göre daha avantajlı gördüğü ifade ediliyor. Zira şirketin düşüncesine göre akıllı telefonlar katlandığında ekran gizleniyor ancak tabletlerde ise daha kolay bir taşıma sağlanacağından daha pratik bir kullanım kolaylığı sağlanmış oluyor.
Ayrıca tabletler için dayanıklı panellerin yapılmasının daha kolay olduğu belirtiliyor. Çünlü akıllı telefonlar gün içinde belki de yüzlerce kez açılıp kapatılacak ama tabletlerde bu sayı çok daha düşük seviyelerde olacağı için olası bir arıza riskinin de minimum seviyelerde olacak. LG şimdilik konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapmamış olsa da önümüzdeki günlerde konunun resmi olarak duyurulması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim